Блог им. Lana →  

Скільки коштує диплом?

Сьогодні все більше студентів відмовляється працювати самостійно, тому шукають де можна купити диплом у Києві?
Часи, коли студенти сумлінно сиділи в бібліотеках пишучи дипломні роботи залишилися в минулому. З появою Інтернету, сони повністю переклали цю роботу на всесвітню павутину. Декілька років тому, можна було знайти готову роботу в Інтернеті, роздрукувати і йти захищати її, то сьогодні викладачі теж набралися досвіду. Тому просто вкрасти готову роботу вже не вийде, викладач це помітить з першого ж погляду. Студентів дуже багато, а от справжніх шедеврів не дуже. Тому є великий ризик того, що цю ж саму роботу ваш викладач все читав минулого року, у виконанні якогось другого студенту. Тому сьогодні існує дуже великий попит на індивідуальне написання робіт.
Варіант 1: безкоштовний.
В Інтернеті сьогодні можна знайти мільйони готових робіт на самі різні тематики. Більше всього пропозицій на юридичні та економічні тематики, як це не дивно. А от знайти гарну роботу на гуманітарну тематику не так то і просто. Ось тільки детальніше роздивившись безкоштовні пропозицій стає ясно, що це лише напівфабрикат, і студенту ще прийдеться попрацювати, щоб надати дипломній роботі гарного вигляду. А от що стосується рефератів, то в Інтернеті їх сила-силенна. Що називається на будь який смак.
Варіант 2: схожий на перший але за гроші.
В інтернаті є ресурси, які пропонують купити готову роботу за невелику суму. А є такі, хто пропонує за невелику суму і в короткий термін написати готову, якісну роботу, за всіма вимогами. В таких випадках треба внести передоплату. Коли робота буде готова, на вашу електронну скриньку прийде повідомлення. Як доказ ви отримаєте короткий зміст роботи. До того ж вас переконають, що в разі, якщо вашому керівнику щось не сподобається, то вам безкоштовно допрацюють роботу. Ніби все красиво, але які у вас гарантії того, що в подальшому з вами зв’яжуться і допрацюють роботу. Та де гарантії того, що робота дійсно виявиться якісною?
Варіант 3: домовитися з конкретною людиною.
Такого виконавця можна знайти по оголошенню в газеті чи через Інтернет, або навіть знайти подібне оголошення на автобусній зупинці. Дізнатися всю нюанси роботи і розцінки можна звернувшись за указаним в оголошенні телефоном. Як правило, вартість роботи буде залежати від ВНЗ в якому ви навчаєтесь. Чим він престижніше, тим більш якісною має бут робота. Відповідно і коштуватиме така робота більше.
Варіант 4: домовитися з науковим керівником.
На перший погляд, це дивно. Але нічого дивного в цьому не має. Сьогодні багато хто з викладачів не проти скористатися такою пропозицією. Деякі продають роботи попередніх випусків, а дехто пише нову роботу самостійно. До того ж коштуватиме така робота менше, ніж в агентстві.
  • 0
  • 3 ноября 2014, 21:59
  • Lana

Комментарии (0)

RSS свернуть / развернуть

Только зарегистрированные и авторизованные пользователи могут оставлять комментарии.